De Machinesco. van Hangzhounante, Ltd.

Opheffend uw zaken, die uw succes opheffen!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenCrane componenten

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited Schakelaar voor luchtkraan

China Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd. certificaten
China Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited Schakelaar voor luchtkraan

China Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited Schakelaar voor luchtkraan leverancier
Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited Schakelaar voor luchtkraan leverancier Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited Schakelaar voor luchtkraan leverancier Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited Schakelaar voor luchtkraan leverancier

Grote Afbeelding :  Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited Schakelaar voor luchtkraan

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: NANTE
Modelnummer: Snb-27-sl2-n-180

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 100 stuks
Prijs: N/A
Verpakking Details: verpakt in doos
Levertijd: binnen 30days
Betalingscondities: TT, L / C
Levering vermogen: 1000000pcs/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Elektrische Delen - Kruis Beperkte Schakelaar voor het Reizen: Beperkte schakelaar De Omwenteling van de Alustaaf: 180°
IP Klasse: IP66 Mechanische levensduur: 200 miljoen keer
Effectweerstand: 50 GN De trilling verzet tegenzich: 200mm

 

Het werk principe:

Gewoonlijk geïnstalleerd op één van beide eind van de grootte van de auto.
Kan in positief en omwenteling 90 ° verbieden en positief worden verdeeld en omwenteling 180 ° te verbieden, kan de grootte van de auto in enige/dubbele maximum snelheidcontrole bereiken.
Algemene 1 gaf grens, een auto op één enkel lichaam gestalte om 2 te gebruiken, two-speed om 4 te gebruiken, maar doopvontgrens slechts 1 kan worden gebruikt.

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited Schakelaar voor luchtkraan 0

Bijvoorbeeld, wordt de FCR006-grensschakelaar gebruikt om de afstand van de werkbank op de kraan, gewoonlijk in de volgende orde te controleren: Wanneer de kraan zich vooruit aan de grensafstand beweegt, wordt ECR006 geactiveerd om de motorsnelheid te veroorzaken om te dalen tot de verrichting volledig en de kring van de omzettingscommutatie wordt tegengehouden. De motor zal zich in de tegenovergestelde richting (achtergedeelte) bewegen.

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited Schakelaar voor luchtkraan 1


Kenmerken:

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited Schakelaar voor luchtkraan 2


  Wanneer de kraan in de staat van verrichting is, is het onvermijdelijk om sommige bestuurders werkende fouten te hebben, kwam het fenomeen van controlemislukking voor. In orde om het voorkomen van dergelijke dingen te vermijden, moet in het diverse mechanische beschermingsapparaat worden geïnstalleerd - beperk apparaat
  Gewoonlijk wanneer de het werkmachine het eind van de rol bereikt. Het is ook genoemd geworden eindschakelaar. De functie van beperkte schakelaar en reisschakelaar is gelijkaardig, hebben zij ook verschil. De slagschakelaar moet de reis van de machine controleren en slechts verrichting tegenhouden, terwijl de beperkte schakelaar de positie van de het werkmachine moet controleren en twee hebben - verzend welke middelen vóór eindeverrichting, beperkte schakelaar zullen vertragen. Op deze wijze, kan het waorking veiligheid verzekeren. Bijvoorbeeld, controleert de grensschakelaar in brugplaner de positie van de planer lijst. Wanneer de lijst naar a dicht bij zijn grenspositie te verplaatsen, de grensschakelaar zich zal bewegen, beweegt zich de controlekring veranderen, die de lijst omgekeerde beweging dwingen, om de lijst te vermijden voor onbepaalde tijd in één richting en uit de basis.

Principe


  De grensschakelaar is algemeen gebruikte kleine huidige hoofdelektrische apparaten. Het gebruik van de productie van mechanische bewegende delen van de botsing om zijn contact op te nemen om de openings of brekende controlekring te bereiken, om een bepaalde controledoeleinden te bereiken. Typisch, worden dergelijke schakelaars gebruikt om de positie te beperken of de slag van mechanische beweging, zodat de beweging van machines volgens een bepaalde positie of de slag automatisch ophoudt, keert beweging, veranderlijke snelheidsbeweging of automatische retourbeweging om.
  In het elektrocontrolesysteem, moet de grensschakelaar de rol van opeenvolgende controle, plaatsende controle en positie van de opsporing van de staat bereiken. Gebruikt om de reis te controleren en bescherming van machines en materiaal te beperken. Bouw: bestaat uit een werkend hoofd, een contactsysteem en een huisvesting.
  In de daadwerkelijke productie, is de grensschakelaar geïnstalleerd in de vooraf geregelde positie, wanneer geïnstalleerd in de productie van mechanische bewegende delen van de module raakte de reisschakelaar, de het contactactie van de grensschakelaar om de kringsschakelaar te bereiken. Daarom is de reisschakelaar een beweging van de delen volgens de plaats van de schakelaarkring van elektrische apparaten, en zijn rol is gelijkaardig aan het principe van de knoop.
De grensschakelaars worden wijd gebruikt in diverse types van werktuigmachines en opheffende machines, om zijn reis, de eindgrensbescherming te controleren. In de kring van de liftcontrole, maar ook het gebruik van reisschakelaar om de snelheid van de autodeur, de automatische deur openingsgrens, het autobovenleer en ondergrensbescherming te controleren.
  De grensschakelaar kan op voorwerpen worden opgezet die vrij stationaire (zoals vaste kaders, deurkaders, enz.) of bewegende voorwerpen zijn (zoals verkeer, deuren, enz.). Wanneer het dier aan stilleven dicht is, veroorzaakt het contact van de de aandrijvingsschakelaar van de schakelaar het gesloten contact om het gesloten contact te breken of te breken. Door de schakelaar verandert de contact openings en sluitende staat om de kring en de actie van het lichaam te controleren.

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited Schakelaar voor luchtkraan 3

Andere technisch wijst op

Maximumaandrijvingssnelheid 1.5m/s
Het mechanische leven 200 miljoen keer
Minimumactiekracht Torsie voor Overhalen 0.5N.m
Torsie voor het Positieve Openen 0.75N.m

Easy-Installation SNB-27-SL2-N-180 Limited Schakelaar voor luchtkraan 4

Contactgegevens
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr.Sand Zheng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)