De Machinesco. van Hangzhounante, Ltd.

Opheffend uw zaken, die uw succes opheffen!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenDubbele ligger Overhead kranen

Elektrische Reizende Dubbele Balk Luchtkranen 16T voor Reparatiewerkplaatsen

Elektrische Reizende Dubbele Balk Luchtkranen 16T voor Reparatiewerkplaatsen

Electric Traveling Double Girder Overhead Cranes 16T For Repair Shops
Electric Traveling Double Girder Overhead Cranes 16T For Repair Shops Electric Traveling Double Girder Overhead Cranes 16T For Repair Shops Electric Traveling Double Girder Overhead Cranes 16T For Repair Shops Electric Traveling Double Girder Overhead Cranes 16T For Repair Shops Electric Traveling Double Girder Overhead Cranes 16T For Repair Shops

Grote Afbeelding :  Elektrische Reizende Dubbele Balk Luchtkranen 16T voor Reparatiewerkplaatsen Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: NANTE
Modelnummer: QD16t-3.2t-22 m

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: N/A
Verpakking Details: Naakte
Levertijd: Binnen 2 maanden
Betalingscondities: L / C, T / T
Gedetailleerde productomschrijving
Modelnummer: QD16t-3.2t-22 m kleur: rood
Capaciteit: 16T Spanwijdte: 22M
Certificering: ISO9001:2008 Materail: Q235D
Hoog licht:

overhead electric cranes

,

manual overhead crane

 

QD kruktype 16t Dubbele Balk Luchtkranen voor Reparatiewerkplaatsen

 

Wanneer de op zwaar werk berekende en brede spanwijdten worden vereist, tonen de dubbele Kranen van de straal Luchtbrug voor zware ladingen hun sterkte. Zij bestaan uit twee torsie-vrije kokerbalken. Dit maakt hen vooral geschikt om zware ladingen op te heffen en te vervoeren. 

 

 16t de elektrische Luchtkraan van de Hijstoestel Dubbele Balk verstrekt een oplossing aan reparatiemachine in workshop. Dit is QD type brugkraan wat kruk als het opheffen van mechanisme gebruiken. De dubbele spoor lucht industriële kraan wordt gekenmerkt door sterk lager, grote spanwijdte, en algemene stabiliteit met diverse modellen, maar hun kwaliteit wordt beter vergeleken met de enige kraan van de balkbrug met dezelfde capaciteit. Zij zijn beschikbaar met ladingscapaciteiten tot 50T en met spanwijdten tot 35 m. verzekeren de Gearticuleerde verbindingen van het eindvervoer positief contact van alle vier wielen met het spoor. De waaier van het bevestigen van regelingen staat de aangewezen integratie van dubbele balk reizende kranen in nieuwe gebouwen evenals in bestaande gebouwen toe. Enkel zoals met alle andere types van dubbele balk reizende kranen, de profielen van de belangrijkste balk optimaal gebruikend computers worden veroorzaakt zodat de maximumprestaties met een minimum van dode last kunnen worden bereikt. Een voordeel dat financiële voordelen heeft.

 

 

De dubbele balk luchtkraan met hijstoestel wordt wijd gebruikt in de volgende toepassingen:

1. Lichte plichtskranen voor reparatiewerkplaatsen, lichte assemblageverrichtingen, de dienstgebouwen, lichte pakhuizen, waar de servicevereisten zeldzaam zijn.

2. Middelgrote plichtskranen voor machinewerkplaatsen en algemene industriële gebruiks zowel binnen als openluchttoepassing.

3. Extra op zwaar werk berekende kranen voor staalfabrieken en andere zware machinewerkplaatsen, staalpakhuizen, zware vervaardigingswinkels, papierfabrieken enz. met magneet en emmerverrichting voor autokerkhoven, meststoffeninstallaties & inductieoven.

4. Extra op zwaar werk berekende kranen voor staalfabrieken en andere zware techniekdoeleinden. Kranen die voor hete metaaltoepassing op verzoek worden ontworpen.

De ontwerpeigenschappen omvatten:

ONTWERP:

Compacte afmetingen, laag gewicht, gemakkelijk te werken en gemakkelijk te handhaven, modulair ontwerp met directe pasvormen tussen componenten

STRUCTUUR:

Brugbalk, Beëindigenvervoer, Krabkader die van vakje plaatontwerp/wordt vervaardigd Gerolde Secties. Indien nodig 100%-kan de radiografie van alle verbindingen van het uiteindelassen van brug en eindvervoer worden verstrekt.

MOTOREN:

De Nantekraan gebruikt stevige cilindrische kegelrotor pool-veranderende motoren met elegante ononderbroken gegoten aluminiumsecties, geïntegreerde de isolatieklasse F, IP54-bescherming van veiligheidsremmen.

Veranderlijke Frequentieaandrijving & Afstandsbedieningen:

Wij bieden ook Veranderlijke Frequentieaandrijving in het hijsen, dwarsreis, lange reis voor stepless snelheidscontrole als facultatieve eigenschap aan. Wij verstrekken ook radioafstandsbedieningkranen voor toepassing op ontoegankelijke en gevaarlijke gebieden.

Remmen

Faalveilige magnetisch of de hydraulische remmen van 150%-torsie of meer wordt gepast op schachtuitbreidingen. Voor op zwaar werk berekende kranen kan een tweede rem worden opgezet om faalveilige verrichting te verzekeren.

Controles

De tegenhangercontrole van vloer, hoofdcontroleschakelaars, hoofdcontrolemechanismen in de cabine van de bestuurder kan worden verstrekt. De radioafstandsbediening kan op verzoek worden verstrekt.

ELEKTROcommissie:

Modulair ontwerp, die een zeer brede werkende waaier behandelen. De systemen worden ontworpen voor gemak van installatie en onderhoud en de betrouwbare verrichting, met fuseless schakelschema, leidde bedrading en niet-geschroefte terminals. Elke aandrijvingsgroep is uitgerust met een de beschermingsapparaat van de motoroverbelasting om doeltreffende bescherming tegen het ontoelaatbare overbelasten te verstrekken.

Het SCHILDEREN:

Elk component & deel worden grondig geschrobd & met twee lagen van inleiding vóór assemblage & twee lagen van synthetisch email na het testen geschilderd.

GRENSschakelaars:

Om over het hijsen & over het verminderen van haak te verhinderen.

Algemene Tekening of Schets of Ontwerptekening

Elektrische Reizende Dubbele Balk Luchtkranen 16T voor Reparatiewerkplaatsen 0Elektrische Reizende Dubbele Balk Luchtkranen 16T voor Reparatiewerkplaatsen 1

Contactgegevens
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr.Sand Zheng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons