De Machinesco. van Hangzhounante, Ltd.

Opheffend uw zaken, die uw succes opheffen!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDubbele ligger Overhead kranen

QD 16T22.5m Dubbele Balk Luchtkranen voor Fabrieken/Materiële Voorradenworkshop

Van goede kwaliteit Dubbele ligger Overhead kranen voor verkoop
Van goede kwaliteit Dubbele ligger Overhead kranen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

QD 16T22.5m Dubbele Balk Luchtkranen voor Fabrieken/Materiële Voorradenworkshop

China QD 16T22.5m Dubbele Balk Luchtkranen voor Fabrieken/Materiële Voorradenworkshop leverancier
QD 16T22.5m Dubbele Balk Luchtkranen voor Fabrieken/Materiële Voorradenworkshop leverancier QD 16T22.5m Dubbele Balk Luchtkranen voor Fabrieken/Materiële Voorradenworkshop leverancier QD 16T22.5m Dubbele Balk Luchtkranen voor Fabrieken/Materiële Voorradenworkshop leverancier QD 16T22.5m Dubbele Balk Luchtkranen voor Fabrieken/Materiële Voorradenworkshop leverancier QD 16T22.5m Dubbele Balk Luchtkranen voor Fabrieken/Materiële Voorradenworkshop leverancier

Grote Afbeelding :  QD 16T22.5m Dubbele Balk Luchtkranen voor Fabrieken/Materiële Voorradenworkshop

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhengjiang China
Merknaam: NANTE
Certificering: ISO9001
Modelnummer: QD16t-3.2t-22 m

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: N/A
Verpakking Details: Naakte
Levertijd: Binnen 2 maanden
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 400 Sets per jaar
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
kleur: Geel Capaciteit: 16T
Spanwijdte: 22M Certificering: ISO9001:2008
Bescherming: IP56 Materiaal: Q235B

 QD16t - 3.2t - 22.5m Twee torsie-Vrije Doostype Dubbele Kranen van de Balk Luchtbrug

 

 

Wanneer de zware ladingen en de brede spanwijdten worden vereist, tonen de dubbele balk luchtkranen hun sterkte. Zij bestaan uit twee torsie-vrije kokerbalken. Dit maakt hen vooral om ladingen over 50T en voor spanwijdte van meer dan 35m geschikt op te heffen en te vervoeren.
De dubbele balk luchtkranen zijn beschikbaar met ladingscapaciteiten tot 50T en met spanwijdten tot 35 m. verzekeren de Gearticuleerde verbindingen van het eindvervoer positief contact van alle vier wielen met het spoor. De waaier van het bevestigen van regelingen staat de aangewezen integratie van dubbele balk reizende kranen in nieuwe gebouwen evenals in bestaande gebouwen toe. Enkel zoals met alle andere types van dubbele balk reizende kranen, de profielen van de belangrijkste balk optimaal gebruikend computers worden veroorzaakt zodat de maximumprestaties met een minimum van dode last kunnen worden bereikt. Een voordeel dat financiële voordelen heeft.

De dubbele balk luchtkraan met hijstoestel wordt wijd gebruikt in de volgende toepassingen:
1. Lichte plichtskranen voor reparatiewerkplaatsen, lichte assemblageverrichtingen, de dienstgebouwen, lichte pakhuizen, waar de servicevereisten zeldzaam zijn.
2. Middelgrote plichtskranen voor machinewerkplaatsen en algemene industriële gebruiks zowel binnen als openluchttoepassing.
3. Extra op zwaar werk berekende kranen voor staalfabrieken en andere zware machinewerkplaatsen, staalpakhuizen, zware vervaardigingswinkels, papierfabrieken enz. met magneet en emmerverrichting voor autokerkhoven, meststoffeninstallaties & inductieoven.
4. Extra op zwaar werk berekende kranen voor staalfabrieken en andere zware techniekdoeleinden. Kranen voor hete metaaltoepassing die op verzoek worden ontworpen.

 

De ontwerpeigenschappen omvatten:
ONTWERP:
Compacte afmetingen, laag gewicht, gemakkelijk te werken en gemakkelijk te handhaven, modulair ontwerp met directe pasvormen tussen componenten
Structuur:
Brugbalk, Beëindigenvervoer, Krabkader van vakje plaatontwerp/wordt vervaardigd Gerolde Secties die. Indien nodig 100%-kan de radiografie van alle verbindingen van het uiteindelassen van brug en eindvervoer worden verstrekt.
MOTOREN:
De Nantekraan gebruikt stevige cilindrische kegelrotor pool-veranderende motoren met elegante ononderbroken gegoten aluminiumsecties, geïntegreerde de isolatieklasse F, IP54-bescherming van veiligheidsremmen.
Veranderlijke Frequentieaandrijving & Afstandsbedieningen:
Wij bieden ook Veranderlijke Frequentieaandrijving in het hijsen, dwarsreis, lange reis voor stepless snelheidscontrole als facultatieve eigenschap aan. Wij verstrekken ook radioafstandsbedieningkranen voor toepassing op ontoegankelijke en gevaarlijke gebieden.
Remmen
Faalveilige magnetisch of de hydraulische remmen van 150%-torsie of meer wordt gepast op schachtuitbreidingen. Voor op zwaar werk berekende kranen kan een tweede rem worden opgezet om faalveilige verrichting te verzekeren.
Controles
De tegenhangercontrole van vloer, hoofdcontroleschakelaars, hoofdcontrolemechanismen in de cabine van de bestuurder kan worden verstrekt. De radioafstandsbediening kan op verzoek worden verstrekt.
ELEKTROcommissie:
Modulair ontwerp, die een zeer brede werkende waaier behandelen. De systemen worden ontworpen voor gemak van installatie en onderhoud en de betrouwbare verrichting, met fuseless schakelschema, leidde bedrading en niet-geschroefte terminals. Elke aandrijvingsgroep is uitgerust met een de beschermingsapparaat van de motoroverbelasting om doeltreffende bescherming tegen het ontoelaatbare overbelasten te verstrekken.
Het SCHILDEREN:
Elk component & deel worden grondig geschrobd & met twee lagen van inleiding vóór assemblage & twee lagen van synthetisch email na het testen geschilderd.
GRENSschakelaars:
Om over het hijsen & over het verminderen van haak te verhinderen.

QD 16T22.5m Dubbele Balk Luchtkranen voor Fabrieken/Materiële Voorradenworkshop

 

Wanneer de op zwaar werk berekende en brede spanwijdte wordt vereist, kunnen de elektrische dubbele balk Elektrische Luchtkranen voor zware ladingen functioneel presteren. Zij bestaan uit twee torsie-vrije kokerbalken. Dit maakt hen vooral geschikt om zware ladingen met grote spanwijdte op te heffen en te vervoeren. 

 

Dit is hijstoesteltype van QD16t elektrische luchtkraan wat kruk als het opheffen van mechanisme gebruiken. De dubbele spoor lucht industriële kraan wordt gekenmerkt door sterk lager, grote spanwijdte, en algemene stabiliteit met diverse modellen, maar hun kwaliteit wordt beter vergeleken met de enige kraan van de balkbrug met dezelfde capaciteit. Zij zijn beschikbaar met ladingscapaciteiten tot 50T en met spanwijdten tot 35 m. verzekeren de Gearticuleerde verbindingen van het eindvervoer positief contact van alle vier wielen met het spoor. De waaier van het bevestigen van regelingen staat toe de aangewezen integratie van dubbele balk reizende kranen in nieuwe gebouwen evenals bestaande gebouwen wordt geïnstalleerd. Enkel zoals met alle andere types van dubbele balk reizende kranen, de profielen van de belangrijkste balk optimaal met de hulp van computers worden veroorzaakt zodat de maximumprestaties met een minimum van dode last kunnen worden bereikt. Dit voordeel kon financiële voordelen bereiken.

 

Contactgegevens
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr.Sand Zheng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)