De Machinesco. van Hangzhounante, Ltd.

Opheffend uw zaken, die uw succes opheffen!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenstraallanceerinrichting

JQG280t-55m de brugkraan van de Straallanceerinrichting voor weg

Van goede kwaliteit Dubbele ligger Overhead kranen voor verkoop
Van goede kwaliteit Dubbele ligger Overhead kranen voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

JQG280t-55m de brugkraan van de Straallanceerinrichting voor weg

China JQG280t-55m de brugkraan van de Straallanceerinrichting voor weg leverancier
JQG280t-55m de brugkraan van de Straallanceerinrichting voor weg leverancier JQG280t-55m de brugkraan van de Straallanceerinrichting voor weg leverancier JQG280t-55m de brugkraan van de Straallanceerinrichting voor weg leverancier

Grote Afbeelding :  JQG280t-55m de brugkraan van de Straallanceerinrichting voor weg

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: Nante
Certificering: ISO9001:2008, CCC, CE
Modelnummer: JQG

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: N/A
Verpakking Details: Naakte
Levertijd: Binnen 60 dagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Certificering: ISO9001:2008 Capaciteit: 280T
Materiaal: Q235B Spanwijdte: 55m

JQG280t-55m de brugkraan van de Straallanceerinrichting voor weg

 

De straallanceerinrichting is het materiaal dat de voorgevormde straal in de geprefabriceerde pijlers plaatst. De brugmachine behoort tot de kraancategorie, omdat zijn hoofdfunctie de straal op te heffen is, en dan vervoerd in de positie en dan neergezet. Maar het is zeer verschillend van de algemene betekenis van de kraan. De vereisten van de ruwe voorwaarden, en het bestaan van straal op de lijn, of geroepen de verticale verschuiving. De brugmachine is verdeeld in het oprichten van wegbrug, conventionele spoorwegbrug, de brug van de passagiersspoorweg, en verscheidene.

 

Belangrijkste onderdelen:

Aan JQ900A-brug dubbele hoofdstraal drie overbruggen de benen machine, bijvoorbeeld, hoofdzakelijk door het wapen, een opheffende auto, de tweede liftauto, een kolom, de tweede kolom, de derde kolom, het hydraulische systeem, de elektrosystemen, de diesel generators en het controlesysteem van de veiligheidsbescherming en andere componenten.

JQ900A-type gebruikt de de balkverrichting van het brugkader voor het dwars-gat dat eenvoudig door de straal, door de YL900-straal van de straaldrager aan het eind van de straal van de brugvoeder, de opheffende slepende straal van de kraankraan, de lucht verfijningskokerbalk op zijn plaats wordt gesteund, de brugmachine hydraulische aandrijvingsbanden, lopend door de gaten werkende wijze. Kan opstelling 32m, 24m, 20m dubbel-lijnkokerbalken zijn, om de minimumkrommestraal R5500m aanpassen te plaatsen, om aan opstelling aan te passen grootste verticale helling 20 ‰, het opheffen capaciteit 900t schatte.

 

Classificatie:

In de weg, spoorbaan, voor de volledige spanwijdte van de brugopstelling kleine machines van de brugbouw. Wegens zijn hoog rendement van de brug, in het Chinese standaardontwerp van de spoorwegbrug, en meer om het als ontwerpprincipe te beschouwen. Het lichaam is groot, over de grenzen van spoorwegvervoer, gedesintegreerd vervoer te zijn, kwam bij de plaats aan, en assembleerde toen gebruik.

China heeft drie soorten bevindende brugmachine, die worden gebruikt om de bouw van versterkte of prestressed concrete stralen te snijden.

 

De enige machine van de straalbrug:

Één van de machines van de brugbouw, de boom is een caissonbalk, voorwaartse uitbreiding, voor het heeft een vouwende kolom (die uit de linker en juiste voeten wordt samengesteld). De machine kan in de zonder commissie staat in de brug rechtstreeks worden gedragen, en toen de voorkolom, die in de voorpijler wordt gesteund. Wanneer de straal (of de gehele straal) zich langs de boom bewegen, nadert de boom de eenvoudig gesteunde straal. Wanneer de brug wordt overbrugd, kan de machine de brugpositie in de zonder commissie voorwaarde ingaan. De straal moet van het spoorwegplatform aan de speciale straalmachine door de speciale brugkraan worden overgebracht. Dan, zullen de straalmachine en het Beëindigen van de brugmachine van het beetje, met de brug in de brugkraan op de twee hangende straalauto opgeheven straal, langs het wapen vóór de lijn, aankwamen bij de brugstraal zijn. aan de kromme van de brug aan te passen, kan het wapen van de machine een kleine hoeveelheid schommeling in het horizontale vlak zijn. De methode van de straalplaatsing is hetzelfde als de dubbele machine van de cantileverbrug (bewegende straal of wijzerplaat). De voordelen van de machine is: om het tegengewicht, niet meer behoefte te annuleren om de locomotief te duwen, te hoeven de straal niet om de vork, de graad van mechanisatie te overbruggen, hebben de veiligheidsprestaties verbeterd. Opheffend de 130 ton van overwinning-type overbrug machine die het geval is.

 

Verdubbel de machine van de cantileverbrug:

Één van de machines van de brugbouw, de vroeger gebruikte Sovjetunie. In 1948 is de introductie van zijn voor en achterwapens staalstralen, die gewicht van 45 ton en 80 ton van twee hangen. 50 jaar, de wapens aan architectuur, het opheffen ontwikkeling aan 130 ton.

Dit type van brugmachine kan niet zelf zijn, de voortbewegingsduw moeten gebruiken. De voorarm die wordt gebruikt om de straal te hangen, de achterwapentegengewicht, voor en achterwapens kunnen niet in het horizontale vlak slingeren. Wanneer de brug moet worden gebruikt, is het vaak noodzakelijk om een speciale 80 ton vlakke auto te gebruiken om de straal onder de haak van de voorarm van de op te heffen brugmachine (genoemd „voerstraal“) te vervoeren. Voor het gemak van de het afleiden verrichting, lijn. Wanneer de brug wordt opgeheven, wordt de as verhoogd en de nieuwe dijk van de brug is vrij zacht. Daarom is het noodzakelijk om versterkingsmaatregelen voor de kraansectie van de brugkraan te treffen.

 

De dubbele machine van de straalbrug:

De rode vlag-type brugmachine en Liaoyuan-type de brugmachine zijn zulke, het opheffen is het gewicht 130 ton. De boom is samengesteld uit linker en juiste twee kokerbalken, twee stralen door de fuselage en voorwaarts en de uiteinden. Op beide einden zijn er vouwende kolommen die uit twee benen bestaan. De rode stralen van vlagtype twee in de afstand van 3,4 meters, die met het prairietype wordt vergeleken van 4,8 meters. Er zijn twee bundels over de kokerbalken en kan in de lengte langs de boom reizen. De kraan wordt geplaatst op een bundel en kan langs de bundel reizen. De te rekken straal (of de gehele straal) kan rechtstreeks naar het achterwapen van de brugmachine met een spoorweg flatbed vrachtwagen worden verzonden. Na het opheffen van de kraan met een kraanstraal, zal het zich vooruit met een bundel, Beetje bewegen. aan de kromme van de straal aan te passen, kunnen de voor en achterwapens in het horizontale vlak slingeren; de opstelling wanneer de bouw straal of wijzerplaat geen Weg, straal moet verplaatsen kan op zijn plaats zijn; „de voerstraal“ vereist brugvork of geen speciale straalmachine.

 

Na de straal onmiddellijk om het spoor te leggen, kan de brugmachine blijven zich vooruit bewegen. Na de twee brug zijn de machines over het algemeen bekwaam op zijn plaats aan pre-assembled sporen, zodat de straal niet wegens het leggen van het spoor werkt dat door vertragingen wordt veroorzaakt.

 

Naast de bovengenoemde bevindende brugmachine, de bouweenheid soms volgens de behoefte om een verscheidenheid van tijdelijke brugmachine te produceren. Zoals de bouw van de brug in de zuidenbank van Jiujiang heeft de Rivier, een het opheffen capaciteit van 300 ton van speciale brugmachine aan opstelling gemaakt een spanwijdte van 40 meters ballastless hoofdkussen prestressed concrete straal overspant. Sommige bouweenheden ook gebruikten bevindende staalvoetsteun, algemeen demontagestraal of militaire straal die uit eenvoudige brugmachine wordt samengesteld, geschikte voltooiing van de brugtaak.

JQG280t-55m de brugkraan van de Straallanceerinrichting voor weg

Contactgegevens
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr.Sand Zheng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)