De Machinesco. van Hangzhounante, Ltd.

Opheffend uw zaken, die uw succes opheffen!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenLancering Bokkraan

Van de de Straallanceerinrichting van JQG 400T45M de kraan van de de Lanceerinrichtingsbrug voor weg/brug

China Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd. certificaten
China Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Van de de Straallanceerinrichting van JQG 400T45M de kraan van de de Lanceerinrichtingsbrug voor weg/brug

China Van de de Straallanceerinrichting van JQG 400T45M de kraan van de de Lanceerinrichtingsbrug voor weg/brug leverancier
Van de de Straallanceerinrichting van JQG 400T45M de kraan van de de Lanceerinrichtingsbrug voor weg/brug leverancier Van de de Straallanceerinrichting van JQG 400T45M de kraan van de de Lanceerinrichtingsbrug voor weg/brug leverancier Van de de Straallanceerinrichting van JQG 400T45M de kraan van de de Lanceerinrichtingsbrug voor weg/brug leverancier Van de de Straallanceerinrichting van JQG 400T45M de kraan van de de Lanceerinrichtingsbrug voor weg/brug leverancier

Grote Afbeelding :  Van de de Straallanceerinrichting van JQG 400T45M de kraan van de de Lanceerinrichtingsbrug voor weg/brug

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: NANTE
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: JQG400T-45m

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: N/A
Verpakking Details: Naakte
Levertijd: Binnen 60days
Betalingscondities: TT, L / C
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Certificering: ISO9001:2008 Capaciteit: 400T
Spanwijdte: 45m kleur: rood/geel

Van de de Straallanceerinrichting van JQG 400T45M de kraan van de de Lanceerinrichtingsbrug voor weg/brug

 

1, de verticale verrichting van de brug aan beide kanten van de gespecificeerde hoogtevereisten die aan het niveau beantwoorden, vlot te handhaven. De voor, midden en achterbenen van het horizontale de vereistenniveau van het looppasspoor, en controleren strikt het uit elkaar plaatsen, moeten de drie sporen parallel zijn.


2, de schuine installatie van de brug concrete straal, de brug vóór de machine, de achterbeen het lopen wielpositie, linker en juiste wielen om before and after het interval te wankelen kunnen volgens de hoek van de helling worden berekend, zodat de benen in hetzelfde horizontale spoor (tevreden de productieeenheid voor specifieke kwesties contacteren) kunnen lopen.

 

3, de verticale beweging die van de brug om al voorbereidend werk te doen, een plaats vereisen op zijn plaats, staan geen halve pauze toe.

 

4, de kraan van de brugmachine om concrete stralen Longitudinale verrichting te dragen, de voorbeendelen vereisen het hijstoestel van de handketting (5t) en doortocht van het spoor om vast aan te halen, om stabiliteit te verbeteren.

 

5, de installatie van de brug boven en beneden longitudinale helling, de verticale verschuiving van de brugmachine om taximaatregelen te verhinderen. Bijvoorbeeld: het gebruik van driehoekig ijzer in voor en achter van het wiel voor bescherming, vooral in het been van het straaleind dicht, verschuivingsaandacht aan controle.

 

6, nadat de assemblage van de brugmachine moet worden uitgevoerd hangend de teruggetrokken verrichting van de testkraan, kunnen ook na de concrete straaltest, de brugmachine worden gebruikt en dan worden in werking gesteld op zijn plaats om de installatieverrichting te beginnen.

 

7, de installatieverrichtingen van de brugmachine, zouden wij aandacht aan veiligheidscontroles altijd moeten besteden, moet elke installatie van een gat een uitvoerige veiligheidscontrole zijn, vond dat het probleem ophouden het werken en geschikte verwerking om verrichtingen voort te zetten. Sta het geen mechanische elektrowerk toe om te ontbreken.

 

8, worden de installatieverrichting toegestaan om geen overbelasting in werking te stellen, hellend het opheffen geen verrichtingen.

Negen, het verbindende materiaal van de speldverwerking moeten volgens de ontwerptekeningen, niet met lage staalverwerking in plaats daarvan worden vereist.

 

10, wind vijf boven de verrichting zijn strikt belemmerd, moeten met een kraan van de optuigenbrug en opheffende kraan monteren, machine overbruggen ophouden werkend wanneer de bevoegdheid afsnijden om ongevallen te verhinderen.

 

11, de verticale positie van de brugmachine moeten de plaatsgrootte strikt controleren, om ervoor te zorgen dat de concrete geprefabriceerde op zijn plaats geïnstalleerde straal.

 

12, omdat de brug een brug is om speciaal materiaal op grote schaal te installeren, de verrichtingen van de brugmachine moeten duidelijk arbeidsverdeling, verenigd bevel, aan opstellings full-time exploitanten, full-time elektro en full-time veiligheidsinspecteurs zijn. Om strikte bouworganisaties en maatregelen te hebben om de veiligheid van bouw te verzekeren. De basisvoorwaarden zijn als volgt:

 

Bevelhebber 1:

Huisvriend met de basisvereisten van brugstructuur en het opheffende werk. Eerst en vooral heeft de huisvriend met de structuur van de brugmachine, de assemblageprocedures, de werkende methodes en de instructies in het gebruik van instructies, en bepaalde organisatorische vaardigheden, vertrouwd met het bevelsignaal, sterke betekenis van verantwoordelijkheid;

 

Elektricien:

om het schakelschema van de brugmachine en te begrijpen volgens kaart bedrading, kan de fout in het werk snel verwijderen, sterke betekenis van verantwoordelijkheid, bedrijfs bekwame, behendige mens en verantwoordelijk voor de verrichting van de brugmachine;

 

Hydraulische arbeiders 1:

de huisvriend met de basiskennis van hydraulische systemen en gebruik en onderhoudsvaardigheden, kan de relevante mislukking correct in werking stellen en elimineren;

 

Badmeester 3:

heeft vele jaren van ervaring in het opheffen van het werk, sterke betekenis van verantwoordelijkheid, met een bepaalde graad van mechanische kennis, vertrouwd met de kraan gebruiksprocedures en de veiligheidsprocedures, werken ernstig verantwoordelijk, uiterst nauwgezet;

 

Hulparbeiders 3: heb een bepaalde culturele kennis, sterk en sterk, bedrijvig, bereid om de zaken van jongeren, en als opleidingsvoorwerp te bestuderen.

 

13, cantilever longitudinale beweging, de hogere twee dagen van de auto moeten, vóór de wieg terug naar het latere been achter zijn; na de kraan terug naar de achterbenen en het midden van het midden van de hoge benen.

 

14, de bovenkant van het hoogste hoge been, de vroegere kar moeten aan het voorbeen zijn teruggegaan; de achteras moet terug naar de postbenen zijn.

 

15, de vroegere benen of hoog na de bovenkant van het hoge been, de tweedaagse auto moeten achter zijn dichtbij de benen.

 

16, vroeger hoog-Seat de hoogste positie, u een speciale inrichting moet gebruiken zullen de bovenkant van de slagsectie van het slot zijn, zodat de hefboom lange tijd dwingt.

 

17, hydraulisch systeem

 

a. behoor tot dezelfde cilinder op kogelklep twee, moet ook worden gesloten of tegelijkertijd openen, moet niet alleen het midden van één openen en andere sluiten, anders zal het het ongeval zelfs de slanguitbarsting of de hydraulische cilinderschade veroorzaken;

b. volgens eerstgenoemde, na de drie benen en hefboom zal de hefboomhefboom om de verschillende exploitatievoorwaarden te bepalen om de waarde van de afblaasklep te plaatsen, maar het maximum geen 31MPa overschrijden. Na het plaatsen van de noot met het slot, en kan niet de plaatsende druk willekeurig veranderen, te klein is vaak overstroming in het werk, die in de stijging of zelfs het werk van de olietemperatuur resulteren; plaats de druk is te groot kan niet de rol van verzekering spelen, aan componenten beschadigen. De specifieke plaatsende waarde wordt bepaald door de gebiedstechnicus;

c. wanneer de olietemperatuur overschrijdt zouden 70 ℃ moeten ophouden koel, wanneer de olietemperatuur onder 0 ℃ de vervanging van lage temperatuur hydraulische olie zou moeten overwegen;

d. het Ministerie van componenten, pijpleidingen, zoals mislukking, zou onmiddellijk moeten ophouden, door van full-time technisch personeel op te leiden om te controleren en te herstellen, kan de exploitant niet onbevoegde vernieling;

 

18, brugmachine moeten de beschermingsapparaat van de opstellingsbliksem zijn, door het gebruik van eenheden om hun op te lossen.

 

19, de karren die van de brugmachine het laadvermogen van de straalstraal aan de relevante vereisten moeten lopen zouden voldoen, moet vrij eind twee ijzer worden geplaatst. De karren zijn uitgerust met speciale hulpmiddelen (wigijzer) en waarschuwingsborden, als gepast tot mechanisch, elektro of misbruik veroorzaakt door karrenvluchteling, de wig in het het lopen wiel tussen het spoor, zodat de brug geen Misstap kan voortzetten.

 

20, in de brugmachine longitudinaal of dwars op beide einden van het spoor, moeten worden geplaatst om het ijzer te blokkeren om de stabiliteit van de verschuiving van de brugmachine te verzekeren.

 

21, vóór het werk van de brugmachine, zouden before and after de hoogte van het been moeten worden aangepast, zodat de belangrijkste helling van de brug longitudinale balk <1>

 

22, brugmachine het longitudinale het lopen spoor longitudinaal leggen <3>

 

23, de brugmachine in de bergaf arbeidsvoorwaarden, het longitudinale spoor of longitudinale slope> 1% aan 3%, u moeten het hijstoestel gebruiken om de brugmachine te trekken om te beschermen, om de auto neer te verhinderen.

Van de de Straallanceerinrichting van JQG 400T45M de kraan van de de Lanceerinrichtingsbrug voor weg/brug 0

Contactgegevens
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr.Sand Zheng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)