De Machinesco. van Hangzhounante, Ltd.

Opheffend uw zaken, die uw succes opheffen!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis ProductenLancering Bokkraan

De Brugkraan van de straallanceerinrichting voor het project van de spoorwegbouw met Betrouwbare prestaties

De Brugkraan van de straallanceerinrichting voor het project van de spoorwegbouw met Betrouwbare prestaties

Beam Launcher Gantry Crane for railway construction project with Reliable performance
Beam Launcher Gantry Crane for railway construction project with Reliable performance Beam Launcher Gantry Crane for railway construction project with Reliable performance Beam Launcher Gantry Crane for railway construction project with Reliable performance

Grote Afbeelding :  De Brugkraan van de straallanceerinrichting voor het project van de spoorwegbouw met Betrouwbare prestaties Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: Zhejiang, China
Merknaam: NANTE
Modelnummer: JQG160t-45m

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1
Prijs: N/A
Verpakking Details: Naakte
Levertijd: Binnen 2 maanden
Betalingscondities: L / C, T / T
Gedetailleerde productomschrijving
Modelnummer: JQG160t-45m Certificering: ISO9001:2008
Max. Hijsen van last: 160T Spanwijdte: 45m
Hoog licht:

travelling gantry crane

,

launching girder bridge

Machines de Kraan van de Lanceringsbrug met Krachtige Corrosieweerstand

 

De lancering van kraan/straallanceerinrichting voor de bouw van het ladingsviaduct is belangrijke machines om hoge stijgingsbouw te bouwen, overbrugt enz. Deze straallanceerinrichtingen kunnen gietvorm-in plaatsbeton, evenals geprefabriceerde elementen behandelen, vandaar zijn zij hoogst aanpasbaar voor gevarieerde spanwijdten en types van bovenbouw. Met verfijnde ontwerp & vervaardiging, zijn deze lanceringsbalken zelf een staalstructuur, die zich vooruit op de hoge stijgingsbouw of de spanwijdte van brugpijlers door spanwijdte beweegt. Met gevarieerde lanceringscapaciteiten en hoogten, wordt ons gamma van de lancering van balken gemaakt van kwaliteitsmateriaal, verzekerend duurzame en betrouwbare prestaties.

 

De lanceringskranen worden wijd gebruikt in de volgende toepassingen:

1.    Brugbouw

2.    Wegbouw

3.    Spoorwegbouw

4.    Wegenbouw.

De ontwerpeigenschappen omvatten:

1.       Betrouwbare prestaties

a) pas de recentste afzonderlijke gespelde structuur van driehoekige ruimtebundel op hoofdbalk toe, om de stijfheid en de sterkte van gehele kraan te verbeteren.

B) de Hoofdbalk wordt gemaakt van staal het met hoge weerstand van Q345, en de smelting in het recentste ontwerp om de belangrijkste balk te verzekeren kan onder wijze met hoge weerstand veilig werken.

c) ZHONGJIAN-merk de lanceringskraan is bereidend in ononderbroken tijdverrichting tijdens brug lanceringsvooruitgang in China. Het is in eigen land van de volledigste functie lanceringskraan voor enige machine.

D) Vergeleken met gelijkaardige producten van andere leverancier, ZHONGJIAN-merk heeft de lanceringskraan zijn uniek ontwerpconcept aan de moeilijkste gat-spanwijdte tijdens brugbouw, op de manier om zijstraal te leggen. Zo, is het veiliger om op hoge moeilijke en risicovoorwaarde te opereren.

e) de Krachtige voor, middenstraal en de drie dwarsbalkkraan verbinden samen om transversale stabiliteit tijdens brugbouw volledig te verzekeren.

F) Er is de afzonderlijke controle van de slagschakelaar aan elk reizend mechanisme, om wederzijdse botsing tussen elk reizend mechanisme te verminderen.

g) overbelast weerstandssysteem: er is de beperker van het hoge prestatiesgewicht op twee reeksen karretjes, zodat als de opheffende balk overbelast, zal de gewichtsbeperker het in een keer tegenhouden.

h) Er zijn normaal drie benen van andere leverancier. Maar wij hebben vier benen, met inbegrip van één voorbeen, één middenbeen, één achterbeen en één tijdelijk been.

I) pas binnen toe krimpen been aan één keer rechte zijstraal in positie en hebben meer veiligheid.

2.       Krachtigere corrosieweerstand

a) voer strikt standaard het schilderen proces uit om het vernietigen en het schilderen kwaliteit te verzekeren.

B) pas de ingesloten sectie van H staal voor hoofdbalksnaar toe. De Websnaar wordt gemaakt door aangepaste vierkante buis om ingesloten lassen te realiseren, dat binnenroest kan vermijden.

3.       Hogere het werk efficiency

a) Er is reizend spoor samen met hoofdbalk, karretje en longitudinale kraan. Zo, is het geen behoefte om reizend spoor meer te leggen. Op deze wijze, worden heel wat hulpmaterialen bespaard en de productietijd wordt ook bespaard.

B) ZHONGJIAN-de lanceringskraan heeft hogere het werk efficiency, met 6~8 van de balkstukken bouw elke die dag, op genoeg het concrete plaat leveren, deskundige exploitant en goede voorwaarde bij plaats wordt gebaseerd.

4.       Meer flexibiliteit

a) het wordt symmetrisch ontworpen. De bidirectionele balkbouw kan zonder gespleten en het zwenken op originele plaats worden gerealiseerd.

B) Gebruik één meter van hydraulische hefboom voor voorbeen en achterbeen. Dit ontwerp verbetert grotendeels het werk efficiency, veiligheid en flexibiliteit.

c) richt schuine brug door geneigde manier op. Pas roterende gezichtsflens toe om elke mechanisme en structuur te verbinden, om 0~45°skew-brug op te richten. De zijstraal kan één keer voor meer dan 320m de brug van de krommestraal worden geplaatst.

5.       Gemakkelijkere assemblage en demontage

a) Elke structuur wordt verbonden door spelden en bouten om assemblage te vergemakkelijken.

B) normaal één reeks van de lancering van kraan kan binnen 7days worden geassembleerd.

6.       Overvloedige ervaringen in dit gebied

a) Onze hoofdmachinist Dr. Zhao is professioneel en zeer beroemd in China om lanceringskranen te ontwerpen.

B) ZHONGJIAN-merk de lanceringskraan is één van de hoogste marktaandelenfabrikanten in China, vooral in Yangtze-Rivier Economische Delta, kunt u onze producten overal zien.

c) Er is nul ongeval voor ZHONGJIAN-lanceringskraan.

D) ZHONGJIAN-merk de lanceringskraan is gebruikt bij diverse zeer belangrijke projecten, zoals Hyning-Spoorweg, hangzhou-Baai overzeese spanwijdtebrug, Minpu-Brug, de Super grote brug van Wenzhou, Jiubao-brugprojecten enz.

e) Er zijn de ervaringen van 17 jaar in dit gebied voor ZHONGJIAN. De uitstekende werknemerspersoonlijkheid, de bekwame productielijn en het geavanceerde productieproces zijn de belangrijkste waarborg aan onze producten.

Algemene Tekening of Schets of Ontwerptekening

De Brugkraan van de straallanceerinrichting voor het project van de spoorwegbouw met Betrouwbare prestaties 0

Assembleer Proceduretekening

De Brugkraan van de straallanceerinrichting voor het project van de spoorwegbouw met Betrouwbare prestaties 1

De Tekening van de door-gatenprocedure

De Brugkraan van de straallanceerinrichting voor het project van de spoorwegbouw met Betrouwbare prestaties 2

De Brugkraan van de straallanceerinrichting voor het project van de spoorwegbouw met Betrouwbare prestaties 3

Technische Parameters

De Brugkraan van de straallanceerinrichting voor het project van de spoorwegbouw met Betrouwbare prestaties 4

Contactgegevens
Hangzhou Nante Machinery Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr.Sand Zheng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons